Известен рибар улови 1 килограм... чист кокаин

16.12.2016, 13:00

Майче е по-добре от 4 кила шаран?

   
 
Известен рибар улови 1 килограм... чист кокаин

Когато става дума за риболов в буйния Атлантически океан, повечето хора са наясно, че вероятността за странни находки е голяма. От отхапан и изплют от акула крак на сърфист, до интересни и най-често незаконни пратки, изпаднали от някой кораб. 

И тъкмо на "съкровище" от втория вид се е натъкнал известния ловец на акули Марк Куартиано през миналата седмица, когато е предвождал група туристи на риболовна експедиция около брега на Маями. Както може да се види на видеото долу, член на екипажа забелязва нещо странно да плува във водата и го вади с рибарска мрежа, само за да разбере, че това всъщност е пакет с първокласен южноамерикански кокаин.

"За 40 години в морето съм намирал всякакви неща, много пъти дори и марихуана, но за първи път попадам на тежки наркотици.", казва пред Miami New Times Куартиано, който е водил риболовни експедиции за множество холивудски звезди, включително Робърт Де Ниро.

Все пак той и екипажът му са направили правилното нещо и са предали "находката" на бреговата охрана, за което заслужават поздравление. Интересно ни е само какво е правил с марихуаната, която е намирал през годините? Можем да се досетим, да...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ