Идиоти на седмицата: Освободиха заподозрян за убийство заради печатна грешка

01.07.2024, 10:48

Гениално!

   
 
Идиоти на седмицата: Освободиха заподозрян за убийство заради печатна грешка
Източник: Canva

Мъж, очакващ съдебен процес по обвинение в утежняващо убийство, беше погрешка освободен от окръжен затвор в Охайо тази седмица поради техническа грешка, съобщиха властите.

Във вторник е издадена заповед за 22-годишния Амарион Сандърс от Кливланд, който е задържан в затвора на окръг Куяхога срещу гаранция от 1 милион долара. Той е освободен по погрешка в понеделник, след като обвиненията бяха отхвърлени срещу мъж по несвързан случай и номерът на съдебното дело на този обвиняем беше въведен по някакъв начин неправилно.

Според Асошиейтед прес процесът срещу Сандърс трябвало да започне на 19 август. Той е обвинен в утежняващо убийство във връзка със стрелба през септември 2023 г. в Кливланд и твърди, че е невинен.

Множество окръжни, щатски и федерални правоприлагащи агенции, включително Службата на Маршал на САЩ, участват в преследването на Сандърс.

В сряда местният новинарски сайт WKYC 3News съобщи, че той отново е в ареста. Освен това Сандърс ще бъде транспортиран до Центъра за наказания в окръг Куяхога за резервиране и настаняване.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ