Идиот се опита да счупи интернет

05.09.2016, 11:00

Заради срамни снимки

   
 
Идиот се опита да счупи интернет

Всеки от нас има компрометиращи снимки, които случайно могат да попаднат в интернет. Ето какво трябва да правите, за да не случи това - просто да счупите ИНТЕРНЕТА. Жител на провинция Шандун, Източен Китай, демонстрира на света (и в частност на съседите си) на какво е способен, за да не попаднат позорните му снимки в мрежата...

Всичко започва през юни, когато Лиу отива на танци, които са организирани в неговия регион. Подобни мероприятия в Китай се организира предимно за старите хора. Младият Лиу плюе на традицията, прави се на мотика и отива да върти гъзягата с пенсионерите. Купонът свършва изненадващо, когато пияният китаец забелязва минаващи пешеходци да го снимат с телефоните си.

От този момент животът на Лиу коренно се променя. Той започва да живее в страх, че всяка една секунда срамните му снимки с бабите могат да плъзнат в интернет.

1772635

Отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Лиу решава да счупи интернета, отива до кутията за оптическия интернет на своите съседи и го прави на решето, защото през цялото време си мисли, че така ще спре това зло в целия свят.

Сега Лиу ще трябва да плати глоба и може би ще научи как всъщност работи интернет. А ние се надяваме, че следващите позорни снимки на китаеца няма да са как танцува с баби, а поне секс.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ