Идиот на седмицата: Жена на летището се опита да пренесе 350 игри за конзола в сутиена си

18.06.2024, 14:00

При това в Китай!

   
 
Идиот на седмицата: Жена на летището се опита да пренесе 350 игри за конзола в сутиена си
Източник: Yahoo

Нервна жена с голям бюст бе спряна на летище в Китай, след като властите се усъмниха в нея. Те я ​​провериха и откриха, че тя се опитва да изнесе 350 игри Nintendo Switch от страната, като ги напъха в сутиена си.

Според Tom's Hardware и Yahoo, жена, опитваща се да напусне Хонконг и да влезе в Китай през пристанището Liantang, беше спряна от митнически служители, след като забелязаха, че се държи странно, изглеждаше нервна и имаше странно оформени гърди по време на рутинна проверка на пътниците.

Видео гледай тук.

Тя е била отведена в частна зона и служителите са установили, че тя се е опитвала да прокара контрабандно над 300 игри за Switch в сутиена си, което вероятно обяснява странното ѝ поведение и странната форма на бюста ѝ.

Служители конфискуваха 350 игри Nintendo Switch от сутиена на жената. Смята се, че стойността на всички игри е около 70 000 юана или около 9 660 долара.

Китайските митнически служители посочиха член 7 от Правилника за прилагане на митническите административни наказания на Китайската народна република. Този регламент забранява на хората, влизащи в Китай, да избягват "митническия надзор чрез укриване, прикриване, прикриване на декларации, фалшиви декларации или други средства, транспортиране, пренасяне или изпращане по пощата на стоки, които са забранени или ограничени за влизане или излизане от държавата".

Внасянето или изнасянето на стоки от Китай без плащане на съответните данъци, както в повечето нации, се счита за контрабанда и незаконно. Ако приемем, че картите за игра на Nintendo Switch не са определени като забранени или ограничени, заподозреният може да бъде подложен на глоба от "не повече от три пъти размера на дължимите, но избегнати мита".


   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ