Знаете ли коя е Руни Мара?  6 Виж всички снимки

18.10.2011, 11:30

Ние знаем

   
 

Скарлет Йохансон е твърде сексапилна за определени роли! Това твърди режисьорът на филма "The Girl With the Dragon Tattoo", който ще излезе у нас на 6 януари догодина. Дейвид Финчър избра Руни Мара за достойна заместничка, а девойката също доста ни харесва и бихме я нарекли много сексапилна.

Чудим се и се маем как така някой ще каже, че Скарлетката е прекалено сексапилна. Нима съществува изобщо подобно понятие? Единствено жените са склонни да нарекат някоя тяхна конкурентка "прекалено красива", но в техните усти звучи по-скоро като "кучка". Дейвид Финчър обаче е мъж и не можем да проумеем как изобщо е можел да каже подобно нещо. Но ето всъщност и неговото обяснение: "Въпреки изключителния талант на Скарлет, зрителите очакват от нея всеки момент да си свали дрехите. Виждал съм и съм работил с много актриси, но в началото, когато търся нова изпълнителка, имам чувството, че винаги си представям несъщестуващ човек." Но в крайна сметка се е спрял на Мара.

Ние, като едни видни експерти по женската красота, трудно можем да сложим една срещу друга Скарлет Йохансон (или както всъщност я наричат американците - Джохенсън) и Руни Мара. Да, в "The Girl With the Dragon Tattoo" Мара е далеч от привлекателна или поне за нас, но в действителност тя е една от бъдещите звезди на киното и тепърва ще я гледаме на големия екран. Ще ви припомним, че Руни бе част от "Социалната мрежа" (2010) и "Кошмари на Елм Стрийт" (2010). Разбира се, ние искаме да гледаме и Скарлет, която ни е една от най-любимите съвременни актриси, а както е ясно, и Уди Алън си пада по нея.

Руни Мара е на 26 години, родена е в Ню Йорк и е джобно гадже - 1,60 сантиметра. Сестра ѝ е дяволски готината Кейт Мара. И ако все още не се сещате коя е Руни Мара, а искате да се убедите, че по нищо не отстъпва на Джохенсън, можете да посетите галерията ни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 05.08.2013 | 17:18
1 В Руни Мара има много красота и сексапил, а тези неща не са акцент при героинята Лисбет Саландер. Мисля че Нуми Рапас пасва много по-добре в образа.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ