Звездите и техните фобии

06.09.2016, 11:00

Някои от най-странните страхове на известните личности

   
 
Звездите и техните фобии

Виждали сте ги безброй пъти, но едва ли някога сте подозирали за нещата, от които се страхуват. Предлагаме ви списък с някои от най-странните фобии на известни личности от развлекателния свят:

1. Скарлет Йохансон - орнитофобия.
Звездата, която изпълнява ролята на Черната вдовица в разширената вселена на Marvel, се страхува от птици. Крила и човки я ужасяват от дете, а на снимачната площадка на "Купихме си зоопарк" (2011) почти е изпаднала в шок, когато трябвало да заснеме сцена с пауни.

2. Меган Фокс - бактериофобия.
Красавицата от "Трансформърс" и новият "Костенурките нинджа" има страх от микроби. Тя никога не използва обществени тоалетни и не се храни с ресторантските прибори, а си носи свои. 

3. Робърт Патинсън - еквинофобия.
Звездата от недолюбвания "Здрач" се страхува от коне. Това е довело до доста неловък момент, когато е трябвало да снима сцена, в която кон го рита, за филма "Вода за слонове".

4. Бритни Спиърс - херпетофобия.
Любимата Бритни се страхува от всякакъв вид влечуги. По принцип не е ненормално жена да недолюбва такива животни, но в случая с Бритни говорим за истинска паника при вида им. 

5. Мадона - бронтофобия.
Поп легендата се страхува от гръмотевици. Вероятно трябва да гледа филма "Тед" и да научи песничката. На Марк Уолбърг и говорещия му плюшен приятел им помага.

6. Дейвид Бекъм - атаксофобия.
Много хора не обичат да им е разхвърляно, но това наистина влудява бившия английски национал. Бекъм се старае да подрежда всичко - по цвят, размер, бройка и т.н.

7. Памела Андерсън - ейзоптрофобия.
Любимата спасителка на плажа се страхува от огледала. Повечето хора обичат да я гледат (особено когато е с/без бански костюм), но тя не може да понася отражението си.

8. Никол Кидман - лепидоптерофобия.
Пеперудите са нещо, което почти всеки намира за красиво. Не и Никол Кидман. Тя изпитва ужас от тях и даже може да стигне до пристъп на паника. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ