Закъснях за работа, заради няколко гъски и още забавни истории

19.12.2019, 15:00

Защо закъсняват хората?

   
 
Закъснях за работа, заради няколко гъски и още забавни истории

Един от потребителите на Reddit зададе въпроса: "Кои са най-глупавите (но истински) оправдания за закъснението ви?" Една от основните причини са животните: огромна хлебарка в кухнята, зли гъски, дори лос. Но и увлечението по футбола не отстъпва!

 

"Около мотоциклета ми имаше няколко гъски, които отказваха да ме пуснат. Обадих се на шефа си и в началото той не ми повярва, а след това му изпратих снимка на тези гъски, които съскаха към мен, сякаш мотоциклетът е техен! Мразя гъски, адски ме плашат."

"Наложи се да пропусна няколко урока наведнъж, защото котката ми ме напръска със средство, което се използва срещу мечки гризли. Да, точно така. Когато живеех сам, баща ми ми купи този спрей, в случай че някой нахлуе у нас. Така един ден го оставих на масата без капачка. Котката ми го събори. Кацна точно върху бутона на дозатора и се впръсна в лицето ми. Беше много болезнено. Този ден написах писмо до няколко учители с извинение защо няма да съм там (половин ден беше прекаран за възстановяване и проветряване на стаята). Излишно е да казвам, че всички се присмяха на моята история и я преразказаха един на друг."

"На стената в кухнята имаше ОГРОМНА хлебарка. ТНе можах да събера смелост да мина покрай нея. Бях по пижама и о боси крака. Грабнах котката и насочих погледа й към ТОВА ОГРОМНО създание, пълзящо по стената. Котката се опита да я убие и хебарката литна директно към мен. Изпаднах в паника, започнах да тряперя и да крещя. Исках просто да се облека, да отида за бензин и да подпаля къщата. Трябваше да се обадя на шефа и да обясня защо седя на леглото си и защо тя трябва да ми намери заместник, защото никога повече няма да мога да спя, да ям или да напусна тази къща. Никога."

"Веднъж изпуснах самолета си, защото бях разсеян от футболен мач на летището. Освен това стоях в терминала на пртивниковия отбор в спортния си екип, смеейки се на всички. Това, което усетих като 15 минути, всъщност се оказа цял час. Обърнах се и видях как самолетът ми вече е във въздуха ... "

"Няколко години бях в Аляска. Живеех в дуплекс и единственият начин да стигна до моята част бяха стълбите над гаражите. В долната част на стълбите един лос просто си седеше. Наложи се да закъснея за работа, защото дори не исках да се опитвам да сляза долу. Обадих се на шефа, той разбра всичко, закъснях с 2 часа и всичко беше наред. "

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ