За какво лъжат стоматолозите в рекламите

12.04.2016, 15:30

Съвети от генералния директор на клиники "Дентас"

   
 
За какво лъжат стоматолозите в рекламите

Истински съвети и признания за злоупотребите на колегите си в рекламите и по принцип, ни споделя добрият зъболекар и директор Сергей Назаров. Ето за какво да внимавате, когато се сблъскате с този тип садисти.

ЦВЯТ

В рекламите сме свикнали да ни показват  толкова неестествено бели зъби, че ни болят очите от тях. Като цяло цветът на зъбите е вродена величина. Всичко, от което се нуждаете, е средно твърда четка и паста за зъби, която съдържа калций. Странете от "супер-мега-гига" избелващите пасти - те съдържат добавки, които влияят отрицателно на вашите зъби.  

МИРИЗМА

Веднъж на половин година е желателно да почиствате зъбния камък и да се подлагате на нещо наречено "air-flow". Ако неприятната миризма не изчезва - не сте за зъболекар, а за гастроентеролог.

1685118

СТРАНИЧНИ ПРИСПОСОБЛЕНИЯ

Никакви клечки за зъби и подобни гадости. За отстраняването на храна между зъбите използвайте само специални конци.

ЕЗИК

Никога не го пропускайте. Хората си мислят, че като има приспособление за почистване на език само на някои четки, той не е толкова важен. Редовно го четкайте с паста за зъби и промивайте с вода за уста. На езика се събират толкова голямо количество бактерии, че ни е срам да ви кажем. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ