Животът на Кийт Ричардс към големия екран

13.09.2011, 15:05

   
 
Животът на Кийт Ричардс към големия екран

Преди време ви запознахме с биографията на легендарния китарист на The Rolling Stones Кийт Ричардс - "Живот". Съвсем наскоро разбрахме от Ultimate Classic Rock, че мемоарите на Кийт предстои да бъдат разказани и във филм.

Музикантът обаче не е споделил кога предстои да излезе филмът, а се очакват и доста проблеми относно правата за екранизацията и подписване на разрешение за това от останалите членове на бандата, тъй като и те са герои в книгата.

Самият Кийт вече има опит на големия екран. Той участва в поредицата "Карибски пирати", където изпълнява ролята на Капитан Тийг - бащата на Джак Спароу, в чиято роля пък сме свикнали да гледаме Джони Деп. По време на снимките на поредицата между Деп и Ричардс възниква непринудено приятелство, затова и не сме изненадани, че има голяма вероятност точно Джони Деп да играе ролята на китариста в биографичния му филм. Също така не сме изненадани, че книгата ще бъде филмирана поради огромния интерес към нея. От "Life" вече са продадени над един милион копия.

На мнение сме, че 100% си заслужава да се направи филм за живота на Кийт Ричардс. Дори имаме подозрения, че за неговия живот могат да се напишат няколко книги и да се направи поредица от филми. Само се надяваме, че за разлика от книгата, филмът все някой ден ще дойде и в България.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ