Жените в армията на Русия: полички на 9 май

10.05.2016, 17:00

Или защо британците нарекоха Путин сексист

   
 
Жените в армията на Русия: полички на 9 май

Има едни такива мъжки неща, които са незаменими - красиви жени, месо, мощни играчки и алкохол. Уви, съвременната европейска мода се опитва да ни налага ценности и смахнати глупости като - веганство, електрически автомобили и прочие заместители. Не бихме се учудили, ако след време ходим на наборна кастрация.

Вчера на 9 май на парада се появиха ето тези ангелски военнослужещи и цяла Русия си облиза к'вото има. И докато мъжете в Източна Европа все още имат чувство и вкус за красивите неща в живота, британците директно обявиха парада за Деня на победата в Русия за сексистки.

Британските кастрирани журналисти написаха (цитираме няколко заглавия): "Женската армия на Путин унижава жените", "Нито една армия в света няма такава униформа!" и прочие, и прочие.

Ние само ще напомним, че униформата е парадна и никоя от тези жени няма да отиде така на война. Ще напомним още, че празният феминизъм и разни там псевдо-морални ценности хич не ни минават. Обичаме бирата студена, жените красиви, а месото на скара. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ