Жена реши да използва спящия си мъж като модел на дрехи за магазина ѝ  11 Виж всички снимки

01.02.2021, 17:00

Идеално!

   
 
<p>Jocelyn May <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Jazareno</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Caday</span> е собственичка на магазин за дрехи, която решава да предлага модните находки по много нестандартен начин. Един ден тя видяла спящия си мъж и решила, че той е перфектният модел за нейните дрехи. Снимките станаха хит в мрежата и затова <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">решихме</span> да ти ги покажем, та да видиш на какво е способна една жена с фотоапарат и малко въображение!</p>

Jocelyn May Jazareno Caday е собственичка на магазин за дрехи, която решава да предлага модните находки по много нестандартен начин. Един ден тя видяла спящия си мъж и решила, че той е перфектният модел за нейните дрехи. Снимките станаха хит в мрежата и затова решихме да ти ги покажем, та да видиш на какво е способна една жена с фотоапарат и малко въображение!

Jocelyn May Jazareno Caday е собственичка на магазин за дрехи, която решава да предлага модните находки по много нестандартен начин. Един ден тя видяла спящия си мъж и решила, че той е перфектният модел за нейните дрехи. Снимките станаха хит в мрежата и затова решихме да ти ги покажем, та да та да видиш на какво е способна една жена с фотоапарат и малко въображение!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ