Ето кои са най-гадните черти на всяка зодия

11.06.2015, 19:28

Да си кажем истината най-после

   
 
Ето кои са най-гадните черти на всяка зодия

Вижте какво - щем, не щем зодиите са част от нас. Уви, някой е решил да има зодиакални знаци и още от рождението ни те ни следват и едва ли не определят съдбата ни. Всъщност, само ако вярваш, че денят, в който си роден, би могъл да ти начертае житейския път, зодията ти реално ще има значение. В противен случай това е поредната глупост, за която да мислиш.

Да, ама може пък да се окаже, че някои неща, свързани със зодиите, не са съвсем измислени. Например негативните неща. Понеже ние си падаме по гадните черти от характера на хората - решихме да видим кои са те спрямо зодията. И друг път сме говорили по тази тема, но се оказа, че съвсем не сме я изчерпали.

Овен (21 март - 20 април)

Хитлер е овен, което си е показателно. Иначе, когато нещата не се развиват по плана на овните, те започват да се бунтуват и да раздават юмруци. Така другите хора си мислят, че овните са доминиращи, защото са шумни, но реалността е, че всичко е само пушек. Нужно е само някой леко да им изсъска и целият им ентусиазъм изчезва за миг.

Телец (21 април - 21 май)

Метросексуални. Материални. Златотърсачи. Можете да намерите телците пред огледалото, да имитират физиономии и реакции. За телците е много важно мнението на другите, затова често вършат неща, само и само да се харесат на някого. Изключително скучни хора.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Като цяло близнаците са двулични, но това е ясно. Двуличието им се изразява във факта, че се смятат за велики, а реално не са. Близнаците като цяло са доста непредсказуеми и обичат да карат хората около тях да се чувстват неудобно. Нямат никакво чувство за такт, така че имайте едно наум, когато сте около тях.

Рак (22 юни - 22 юли)

Помните ли онзи ваш съученик, който непрекъснато бягаше в тоалетните, за да не го видите как плаче? Е, най-вероятно е бил зодия рак. Те обичат да се крият в черупката си, подобно на костенурка. Мразят някой да си играе с чувствата им. Никой не ги харесва, защото вечно намират за какво да се натъжат или нацупят.

Лъв (23 юли - 21 август)

Лъвовете искат непрекъснато да са център на вниманието, а ако не е така, им се струва, че ще умрат. Често приятелският кръг на хората от зодия лъв е съставен от люде, които ги боготворят, а по този начин повдигат и егото им. Лъвовете смятат, че са страхотни приятели, а всъщност леко се заблуждават точно по този въпрос.

Дева (22 август - 23 септември)

Девите са едни мързеливи копелета, но в добрия смисъл на думата. Дори и да ви се струва, че по цял ден лежат и мастурбират, всъщност през цялото време те си планират някакви неща. Заредени са с достатъчно спокойствие и са готови да прекарат години в обмисляне и планиране на някакви си техни неща, от които никой друг не се интересува. Често девите са расисти, но това изречение просто ще го оставим тук.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните се скъсват да флиртуват. Без да подбират. Когато започнат сериозна връзка, не искат никога да я прекъсват, дори да е с най-голямата свиня на света, просто защото са изключително несигурни и комплексирани. Освен това са и мързеливи. По-мързеливи дори от девите, което си струва да бъде отбелязано. Най-много обичат да спят. Е, може да станат, за да отидат до тоалетната, но само ако е крайно необходимо.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Всички си мислят, че скорпионите са невинни душици, които не биха наранили и муха, но всъщност са жестоки и безскрупулни хора. Външно изглеждат тъжни и тихи, но всъщност са безмилостни психопати. Никога не може да сте сигурни дали не планират да ви убият. Затова най-добре ги избягвайте.

Стрелец - (23 ноември - 22 декември)

Това са хора, които с удоволствие изпитват омраза и често вършат глупости, само за да привлекат вниманието към себе си. Хората ги смятат за глупави и в повечето случаи са прави.

Козирог - (23 декември - 20 януари)

Колкото и да се опитвате да ги разчупите, козирозите са мега срамежливи. Всички в училище, а след години и на работното им място, им се подиграват. И има защо.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Водолеите смятат, че са перфектни, но реално са напълно средностатистически. Смешното е, че цял живот се мъчат да са уникални, но все не им се получава. Якото пък е, че изобщо не осъзнават колко са обикновени. Склонни са да татуират цялото си тяло с китайски символи, само и само да се отличат. Но всички знаем колко са уникални китайските символи...

Риби (20 февруари - 20 март)

Рибите не разбират от шега. Много лесно се обиждат и са бързо раздразними. Склонни са цяла вечер да се е*ават с някого, но ако някой се опита да се посмее на техен гръб, наострят уши и са готови на отпор.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ