Ето какво се случва, когато някой опита да влезе в "Зона 51"

12.10.2016, 18:00

Свръхсектретната американска база е изключително строго охранявана

   
 
Ето какво се случва, когато някой опита да влезе в "Зона 51"

Вероятно сте чували за мистериозната американска военна база "Зона 51". Тя е създадена през 50-те години и е една от най-строго пазените тайни на правителството на САЩ, което официално признава за съществуването ѝ чак през 2013 г.

Една от най-популярните конспиративни теории за базата гласи, че там се съхраняват множество доказателства за контакти с извънземни. Едва ли обаче някой някога ще може да разкрие това на публиката, просто защото достъпът до "Зона 51" е абсолютно забранен. 

А ако някой опита да се доближи, има голяма вероятност да бъде изгонен с куршуми (както впрочем пише и на всички знаци по пътя натам). Доказателството идва от това видео на Youtube канала MacADVentures, в което двама мотоциклетисти си мислят, че са намерили неоткрит до сега "заден вход" за "Зона 51" (наивни са, да).

Малко след началото на клипа обаче, те са спряни от пикап на военни, които безцеремонно насочват оръжията си към тях, преди да ги пребъркат и разпитат каква работа имат там. "Ще ви дадем шанс - обърнете се и изчезвайте от тук!", са думите на единия военен, които със сигурност, въпреки грубия тон, докарват безкрайна утеха на двамата приключенци. Вижте видеото:

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ