Емоционални – поне за един уикенд

13.09.2011, 10:31

   
 
Емоционални – поне за един уикенд

Или поне за една вечер. С настъпването на есента, приижда и меланхолията. Има два начина да се справим с нея – да отречем, че съществува или да ѝ се предадем. Честно казано не зная кой е по-добрият вариант.

Хубавото е, че с началото на есенния сезон, започва и театралният. А театърът предлага представление за всяка ситуация и за всеки душевен (дис)комфорт.

В конкретния случай става въпрос за премиерата на представлението "Емоционалните" на Сдружение "По действителен случай", която ни канят да гледаме този уикенд (17 и 18 септември) от 20.00 часа в галерия Credo Bonum (ул. "Славянска” 2).

Екипът на постановката я определя като "експедиция към центъра на чувствата и на двата пола". Няма как да сбърка, след като в основата ѝ е поставена темата за разликите в емоционалността на мъжа и жената. А такива, всички сме убедени, че има.

Главните роли в спектакъла ще бъдат изпълнени от актьора Огнян Голев и певицата Михаела Начкова. Костюмите са дело на дизайнера Вероника Борисова, движението и хореографията са на Ивайло Димитров. Документалните текстове, върху които е базиран спектакълът, са на Сирма Маринова, Александра Косева, Вероника Борисова, на режисьорката на постановката Ирина Голева и на актьорите, които участват в него.

В случай, че се чудите дали да посетите или не, може би видео тийзърът ще ви помогне в избора.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ