Емили Ратайковски - кое е това момиче

19.08.2016, 17:00

Около нея всички линии са неясни

   
 
Емили Ратайковски - кое е това момиче

Определено Емили Ратайковски е интернет сензацията на 2016. Красавицата е родена на 7 юни 1991 в Уестминстър, Лондон и е единствено дете на Кейтлин Бъглей и Джон Ратайковски. В гените й се преплитат полски, ирландски и еврейски корени. Майка й е професор по английски, а баща й – художник и учител по изкуства. Като малка Емили е обладана от театралното изкуство. Първата й роля е на Елза в "Малката кибритопродавачка".

1766324

Емили пътува много поради работните ангажименти на нейните родители. Като малка тя често посещава с тях различни нудистки плажове и наблюдава различните произведения на баща си, които включват и голи женски тела. Може би на това се дължи и освободеното й поведение пред камера. В интервюта тя споделя, че се чувства изключително комфортно с голото си тяло пред камера и през годините успява да направи разликата между красивото събличане и порнографията.

1766325

Звездата на Емили не изгрява тази година. Всъщност Ратайковски става популярна след участието си в клипа на "Blurred lines", който е резултат от колаборацията между Робин Тик и Ферел. След това видео за Ратайковски последваха множество роли в киното. През 2014 тя изигра Анди Фицджералд, любовница на героя на Бен Афлек в адаптацията на романа "Gone Girl". Афлек предлага на режисьора Финчър да покани Ратайковски след като я е видял във видеото на "Blurred lines". През 2015 Емили получи главна роля в "Антураж" , а тази година изигра Джесика Уайнтрауб в романтичната лента "Круиз".

1766331

Един клип с неясни линии откри ясни и безкрайни хоризонти за Ратайковски на големия екран. Млада, талантлива и убийствено секси, Емили може да се похвали освен с многобройни корици и с един от най-посещаваните Instagram профили. Последвай я и ти. Заслужава си.

1766329

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ