Екзекуция по германски: медицински брат уби 84 пациента!

29.08.2017, 17:15

Медицински брат – медицинска сестра, ама мъж

   
 
Екзекуция по германски: медицински брат уби 84 пациента!

Ужасът се случва в Германия. 41-годишния Нийлс X. е обвинен в смъртта на 84 пациента по време на работата му в 2 клиники – Олденбург и Делменхорст. През 2005 година негов колега го хваща как прави инжекция с химикал, който спира сърцето на пациент. След разследване тогава Нийлс е обявен в 6 убийства, но никой не очаква какво ще се случи после...

След като съдът го осъжда на доживотен затвор, Нийлс (видимо осъзнава, че няма какво да губи, защото в страната няма смъртно наказание, а това, което му остава е да стане звезда) признава за смъртта на още 82 пациента. За това съобщават местните медии.

По данните на полицията медицинското лице правил инжекции на пациентите, които предизвиквали спиране на сърцето. Колко са точно жертвите за сега не е ясно със сигурност. За да се определи числото са екскумирани повече от 100 тела за подробна аутопсия, но разследването е затруднено, защото повечето потенциално убити, са кримирани.

Според полицията по отговорност ще се подведат и служители на клиниките, тъй като са сигурни, че те са подозирали, но са бездействали. Една от версиите, по която се работи е, че Нийсл нарочно е спирал сърцата на пациентите, а после се е опитвал да ги съживи, за да бъде герой.

Ако вината му се докаже това ще стане най-големият сериен убиец в историята на Германия.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ