Един полицай за пример на цялата гилдия

08.06.2015, 18:23

Славата му расте всеки ден

   
 
Един полицай за пример на цялата гилдия

Преди известно време в интернет се появиха снимки на притеснително добре изглеждащ американски полицай. Бързо-бързо той се прочу, а онлайн започнаха да се появяват още и още негови фотоси. Тъй като откровено смятаме, че българските полицаи има какво да подобрят особено във външния си вид, сега чрез този материал ще се опитаме да им повлияем поне малко. Барем заприличат на американския си колега.

Той се казва Мигел Пиментел и от известно време хората го молят да ги арестува и да ги качи в колата му. Впрочем, става дума и за жени, и за мъже.

1516150

Както виждате, Мигел е добре сложен мъжкар, татуиран и скромно позиращ пред патрулката си. Именно тази особена комбинация, както и фактът, че е полицай (повечето жени имат сексуални фантазии с униформени мъже, никога не забравяйте това), спомагат известността на Пиментел да се покачи рЕзко и адски бързо.

1516147

Според коментарите под снимките този полицай изглежда престъпно добре и затова няма как да остане незабелязан от хиперактивната онлай паплач. Полицаят признава, че често получава съобщения от рода на "Господин полицай, аз съм лошо момиче, елате да ме вържете".

"Вече няколко пъти ми се случва по улицата да ме спират жени и да ме питат дали аз съм полицаят от Facebook", признава 33-годишният бивш морски пехотинец, който три пъти е служил в Ирак и веднъж в Афганистан.

1516148

"Когато пък отида да обядвам, често служителките започва да ми говорят на испански език, защото смятат, че няма да ги разбера, а всъщност аз съм испанец. Казват, че много биха искали да ги вържа някъде. Е, правя се, че не ги разбирам, за да не ги карам да се чувстват неудобно."

1516155

Майката на Мигел Пиментел е много доволна от вниманието около сина ѝ. Всички жени по света вероятно също. А ние призоваваме българските полицаи или поне тези мъже, които са избрали тепърва да навлязат в тази професия, да вземат пример от техния задокеански колега и да започнат поне малко да се грижат за себе си.

1516149

1516146

1516151

1516152

1516153

1516154

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ