Доза потресаващи недоразумения от българския YouTube 2

06.02.2020, 09:00

Рап кралици ли сте, рап богини ли сте?

   
 
Доза потресаващи недоразумения от българския YouTube

Не можем да живеем без YouTube и затова постоянно следим новостите, за да не изпуснем нещо интересно. Но направихме грешката да отворим графата Trending и започнахме сериозно да се тревожим. След това се поровихме още малко насам, натам из тубата и направо ни прилоша.

Сигурно се чудиш за какво говорим, но явно ние сме прокълнати да привличаме недоразуменията към себе си.

Първата глупост, на която се натъкнахме беше LIL TAPI GOD x SIMONA - NAD NESHTATA (Prod. 2030). Вероятно сме стари или просто не достатъчно модерни, но ние този TAPI не го познаваме. А и няма да се ровим допълнително, защото наистина не ни интересува.

Тук няма да видиш нищо ново. Заложено е на типичната картинка, която гледаме от няколко години насам, а именно непълнолетни момиченца се правят на големи какички. Поредната девойка, която се е взела твърде на сериозно, защото се е прославила благодарение на разгонени тийнейджъри.

На Гери-Никол ѝ се получи, ама дотам...

Защо мучиш, защо цвилиш? Ушите ни пищят!

Поне продължителността е под 2 минути, та успяхме да издържим психически. 

Липсата на каквито и да било гласови качества няма и да го коментираме. Ама като не става, не става. Стой си у вас и се гримирай (в това няма нищо лошо, разбира се). А, да - вчера това недоразумение беше на първо място в Trending... Изводите си и прави сам...

Ето, да се насладиш на този феномен, който нямаме повече думи да опишем!

 

 

Следващата лудост идва от дама на име Dayana. Още с първото "Ко стаа, кучки?" ни паднаха пломбите. После ни порази перуката от Джъмбо и след това ни довърши жалкият опит да се докара визията на Era Istrefi от "Bon Bon". А това беше модерно преди 4 години... 4 ГОДИНИ. Нещата са много прости - нямаш бюджет, не правиш клип. Да си признаем, на места видеото ни напомни на Джорджано, защото звукът е един, ама картината тотално се разминава. Нещата тук отново са много прости - мързи те да монтираш и да напасваш звук и картина - не правиш клип.

Излагацията е тотална, няма какво повече да се говори.

 

 

И тъй като вече ни болят главите, спираме дотук, че да не вземем и да прихванем, та да почнем, да псуваме на кучки.

Пък като пак попаднем на някой тъпизъм, няма да пропуснем да те уведомим!

А и да знаеш, утре и ние записваме песен. Щом вече е модерно да слушаме музикални инвалиди, значи и ние ще се пробваме в индустрията.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ