Джони Деп: Да ме сложат в бъчва с уиски и всеки да пие

17.11.2011, 11:01

   
 
Джони Деп: Да ме сложат в бъчва с уиски и всеки да пие

Може би си мислите, че твърде често пишем за Джони Деп. Това не е случайно. Не е защото той ни плаща или нещо подобно. Просто актьорът ни е симпатичен с поведението си и мислим, че много точно се вписва в описанието Div. Дори повече от Чарли Шийн, който също много уважаваме. Чували сме от жените, че Деп им се струва много сексапилен. Ние нямаме реална преценка по този въпрос, но виждайки огромния му успех сред дамската аудитория, не можем да не искаме да му стиснем ръката. И все пак той никога не спира да ни учудва и изненадва със странните си появи и изказвания.

Поводът да му обърнем внимание и днес е поредното му изказване, което ни прати в дълбок размисъл. В интервю пред германско списание Джони е направил изявление, свързано с евентуалното му бъдещо погребение, а именно:

"Може да ме сложат в бъчва с уиски и всеки да си пийне от нея".

Доста добро погребение, г-н Деп. Единственото, което ни учудва, е, че не е казал бъчва с ром. Но човекът има право да си избере как да бъде погребан.

Надяваме се от този момент да ни делят много, много алкохолни години и наздраве за великия капитан Джак Спароу. Имаше един ирландски тост, който доста пасва на ситуацията и който гласеше горе-долу това: Да пием за ковчега му (бъчвата с уиски), изработен от 100-годишно дърво, което ще посадим утре!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ