Дженифър Лопес държи заложник вкъщи?

22.05.2020, 09:30

Възможно ли е?

   
 
Дженифър Лопес държи заложник вкъщи?

Дженифър Лопес публикува нова снимка в своя Instagram профил, но феновете не обърнаха внимание на нейния плосък корем, а на лицето на мъжа отзад. Да, ако се загледаш ще видиш едни очи, изпълнени с ужас точно зад гърба на певицата. Изглежда, че това е мъж, който се намира точно зад нещо като стъклена врата или прозорец и е със завързана уста.

Сега нямкои от вас ще кажат, че той просто носи предпазна маска, което е и логично обяснение, но защо ще носи маска, когато очевидно е сам там.

Хората предполагат, че това е треньорът на Лопес и просто прави някакви упражнения. Но защо се е заврял там и защо устата му е завързана? И все пак не отхвърляме факта, че това на лицето му може да е медицинска маска, въпреки начина, по който я е сложил. Но може пък и да не е...

В продължение на няколко дни певицата не каза нищо по въпроса и по въпроса. Съмнително, а?

2229391

Но ето, че дойде денят, в който бе дадено някакво адекватно обяснение. Оказва се, че мъжът изобщо не е там. 

Вътрешен човек твърди, че има много разумно обяснение за всичко това, обяснявайки, че зад завесите се вижда домашен офис. Вглеждайки се внимателно ще видим годеника на Лопес Алкес и неговият тъмно син ръкав. Той седи пред екрана на компютъра си и това, което виждаме всъщност видео разговор. А човекът на екрана дори не е с маска, а просто е поставил ръката на лицето си.

Е, сега вече можем да си отдъхнем, въпреки, че тайно се надявахме Дженифър Лопес да отвлече и нас!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ