Двама англичани обиколиха Европа, като използваха само Tinder

21.12.2016, 13:30

Или как приложението за запознанства се превърна в туристическо такова

   
 
Двама англичани обиколиха Европа, като използваха само Tinder

Мобилното приложение Tinder е предназначено предимно за запознанства, срещи и... някои по-интимни цели. Но това не значи, че то не може да се използва и за нещо друго - екскурзии например. Това доказаха двама англичани, които са успяли да обиколят Амстердам, Париж и Барселона само благодарение на Tinder и без никакви пари и организация.

Мат Дайер и Амар Кандил са автори на Youtube канала Yes Theory и са решили да си направят такъв експеримент. Отишли са в Амстердам и от там е трябвало да се оправят без пари и само с приложението. Задача, която не изглежда никак лесна, с оглед на това, че е трябвало да си намерят момичета, които да ги приютят, нахранят и разведат из града за тяхна собствена сметка. И макар и началото да е трудно, те не просто успяват, ами го правят в цели три града - Амстердам, Париж и Барселона.

1825992

"Докато планирахме пътуването, си мислехме, че ще е лесно, защото и двамата сме се запознали с приятелките си през Tinder. Но когато се озовахме в Амстердам осъзнахме колко ще е трудно и колко много всъщност изискваме от непознати момичета. Никоя не се съгласяваше в продължение на часове, а ние гладувахме.", разказва Мат Дайер.

"Все пак чакането си заслужаваше и всички хора, с които се запознахме, ще ни останат приятели завинаги. Tinder всъщност е страхотен инструмент за запознанства с нови хора и не е задължително тези запознанства да са само с интимна цел.", добавй той.

Вижте и видеото с цялото приключение на двамата:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ