Да ти изтекат водите на Нова Година и още 5 шантави истории

03.01.2020, 09:00

Нашият купон значи съвсем мирно е минал!

   
 
Да ти изтекат водите на Нова Година и още 5 шантави истории

По Нова Година се случват чудеса! Ако ен вярваш, прочети следващите истории и се убеди сам!

На една приятелка ѝ изтекоха водите навръх Нова Година. Събрахме си храната в кутии и тръгнахме към болницата. За наша изненада хората във фоайето на болнигата празнуваха. Преди да започнат силните контракции, нашата приятелка се повесели с нас и след това отиде да ражда. А ние си продължихме купона.

Часовникът показа 0:00 и съпругът ми извади фойерверките на масата и я подпали. Черен дим, огън, фучащи фойерверки, кито летят из стаята. Като резултат получихме чинии, пълни с пепел, дупки в покривката и изгорени рокли, а таванът стана черен от саждите!

На 31 декември пътувах от града до селото, за да отпразнувма Нова година със семейството си, но не успях да стигнал до там, заради снежна буря. Мислех, че ще посрещна Нова година сам в колата и тогава някой почука на прозореца. Оказа се, че един също е заседнал на 100 метра зад мен. Влезе в кола с бутилка и кисело зеле. Ще помня тази Нова година през целия си живот.

Отивах у дма на приятели, за да отпразнууваме новата година, но заседнах в асансьора. Започнах да плача и тогава чух гласа на диспечерката "Защо си толкова тъжен?". Имах у себе си плик с мандарини и шампанско. Казахме си наздраве през виокоговорителя и слушахме зарята.

Мама и аз живеем в различни градове. Миналата година толкова ми липсваше, че реших да я изненадам като хвана самолета до нея и празнуваме заедно. Пристигнах, но нея я нямаше. Обадих й се. Оказва се, че тя също искала да ме изненада, опаковала багажа и полетяла към мен!

Съпругът ми работеше на 31-ви, а аз одредих масата и облякох секси костюм на снежинка. Чувам, че ключът в ключалката се завърта, затова обързах да легна на дивана в съблазнителна поза. И изведнъж чувам "Изненада !!!". Съпругът ми и 5-6 наши приятели се втурват през вратата. И ето ме: гола, бременна, със снежинки на зърната си и синя мини пола, която не се вижда от корема. Изненада, по дяволите, каква изненада!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ