Да си плащаш, за да те ядат гладни лъвове и тигри

07.01.2015, 16:49

Възможно единствено в Китай

   
 
Да си плащаш, за да те ядат гладни лъвове и тигри

Какво правите, когато ви е скучно? Бъркате си в носа, драскате си, ядете, спите, играете игри. Е, явно не живеете в Китай, защото там от скука хората правят наистина големи простотии. Поредната, за която разбрахме днес - хората си плащат, за да ги гонят гладни тигри и лъвове.

1457916

Посетителите на Lehe Ledu Wildlife Park в град Чонгкинг могат да дадат една сума пари, за да бъдат нагъчкани в клетка на камион, заедно с други платежоспособни люде. По решетките се закача сурово кърваво месо и човешката клетка тръгва из природен парк с диви животни, привличайки хищниците след себе си.

1457918

"Искахме да дадем на нашите посетители изживяване, максимално близо до това да бъдеш преследван и атакуван от големите диви котки, естествено, без риска.", казва говорителят на парка Чан Лианг. "Предупреждаваме гостите да пазят пръстите на ръцете си и да не ги провират през решетките, защото тигрите и лъвовете няма да ги различат от закачената мръвка."

1457917

Дали е забавно не знаем, но едно е ясно - желаещи за това изживяване има бол - всички билети за следващите три месеца са разпродадени изцяло.

1457915

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ