Да обереш Тайсън

06.01.2012, 16:20

   
 
Да обереш Тайсън

Чудим се и се маем що за смел обирджия трябва да си, за да се опиташ да похитиш Майк Тайсън, дори когато тигърът спи. Както разбрахме от Contactmusic обаче, точно това се е случило, докато бившият боксов шампион в тежка категория е подремвал в хотел в Лас Вегас. Тайсън бил събуден от фенерче и шумолене в стаята, но не успял да хване извършителя, защото той избягал твърде бързо. Говорител на хотела е заявил, че полицията разследва случая.

Ние лично се надяваме да не хванат човека. Защото ако го хванат и Тайсън го докопа, както се казва "жална му майка". Обаче не разбираме той луд ли е, пиян ли е бил или и двете? Вече сме виждали веднъж да ограбват Тайсън (във филма "Последният ергенски запой"), обаче то беше на филм, а и момчетата там със сигурност не осъзнаваха какво вършат и после си платиха за пиянската лудост. Но честно казано не си представяме какъв крадец би се осмелил да краде от бившия боксьор и то докато последният е бил в стаята.

Логичното обяснение би могло да бъде само едно – горкият крадец не е знаел в коя стая влиза или пък никога не е гледал как Тайсън се бие.

Без да си представяме повече, ето как предполагаме, че щяха да се развият нещата ако Тайсън беше докопал обирджията.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ