Да изберем най-добрите DJ-и и клубове на България

01.12.2011, 13:28

   
 
Да изберем най-добрите DJ-и и клубове на България

Hey, Mr DJ put a record on I wanna dance with my baby – тудуб-цъ-туб-цъ-дуб...

Мдаа, това кънти в главите ни всеки път, щом си тръгнем от дискотеката. Обаче ни е супер яко. Чуваме и усещаме ритъма часове наред след това, сякаш DJ-ят си прави микс директно върху мозъка ни. Наречете ни мазохисти, но това ни харесва.

Както сигурно вече сте разбрали, при нас има всякакви индивиди. Някои са палави рокаджии, други сме едни ревностни клубни диско животни, обичаме нощния живот и често, без да ни е срам, му се отдаваме. Който иска, нека да ни обвинява, но ние сме ЗА Div-ото парти, ЗА яката музика и ЗА клубовете, където уискито се лее в литри (като миналата вечер, но това е друга история...).

Затова бяхме много доволни, когато разбрахме, че съществува конкурс за най-добрите DJ-и и клубове в България, в който възнамеряваме да вземем дейно участие. Спокойно, няма ние да заставаме зад пулта, ще оставим това на спецовете. Но пък можем да бъдем полезни на инициативата като гласуваме.

За разлика от изборите (парламентарните), тук никой няма да ни раздава кюфтета и кебапчета, за да дадем гласа си за него, но пък ние ще го направим от любов към музиката и към клубЪ.

Всъщност конкурсът е организиран от Awards.bg и тази година се провежда за втори път, а ние, както и организаторите, се надяваме това да се превърне в традиция и след някоя и друга година нашите DJ-гурута да се състезават със световните величия в областта.

Засега обаче ще се заемем с гласуването, което протича онлайн на Awards.bg. След първоначалния етап, който трябва да е приключил вчера, може би докато пък ние приключвахме едва първата бутилка уиски, днес чакаме да бъдат избрани 5-те номинации, събрали най-голям вот във всяка една от категориите за DJ-и и клубове. От днес - 1 декември до 10 януари 2012 г. победителите в конкретните категории ще бъдат определяни именно измежду петимата номинирани за BEST DISCO & NIGHT CLUB OF THE YEAR BULGARIA 2011 и за BEST DJ OF THE YEAR BULGARIA 2011.

Какво следва? Мощно парти, разбира се - на 18 януари, на което ще бъдат раздадени наградите на победителите сред DJ-ите и клубовете.

Така че, ако и вие не сте безразлични към това явление и искате да гласувате за най-якия DJ или клуб според вас, направете го на сайта на Awards.bg до 10 януари.

Ние обещаваме съвсем скоро да ви запознаем с петима от най-добрите DJ-и от различни категории, които ще мерят сили в конкурса.

Дотогава - put the record on и "във клубЪ".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ