Да вдигнеш самолета в самолета

16.08.2011, 10:22

   
 
Персонални зони заместват пътническите класи в самолета
Персонални зони заместват пътническите класи в самолета

Това е съвсем възможно и дори много вероятно, особено с новата услуга, предлагана от австралийска авиокомпания. Не си мислете, че на борда ще ви посрещат еротични масажистки. Просто компанията предлага излъчването на филм за женския оргазъм.

Знаете ли, че женският оргазъм е едно от поне 10 неща, за които науката няма обяснение?! Виждаме го или поне неговите проявления, чуваме го, дори можем да го предизвикаме, но не можем да си го обясним. Странно! Австралийските авиолинии Qantas обаче са обърнали специално внимание на този въпрос и според Ройтерс, посрещат пътниците си с филм, посветен на мистерията на женския оргазъм.

Естествено филмът е френски. Казва се "The Female Orgasm Explained", продължава цели 50 минути и има голи сцени. Ихааа, тъкмо такъв си го представяме. Не знаем по какъв начин, но екипажът на самолета можел да контролира на кои пътници той да бъде показван, като се следи децата да нямат достъп до него, което трябва да признаем, е доста разумно.

Имаме малко време до ноември, тъй като дотогава филмът ще бъде излъчван по време на полетите на Qantas, за да резервираме билети, да летим и да видим дали след този филм ще ни се изясни поне малко въпросът за произхода и действието на женския оргазъм. А дотогава нищо не ни спира да правим всичко възможно, за да го предизвикаме, нищо че не можем да го обясним.



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ