Готови да се състезавате с Heineken?

13.12.2011, 09:11

   
 
Готови да се състезавате с Heineken?

За да отбележат 140-годишнината си, Heineken решиха да направят международен конкурс за таланти, които да създадат уникален дизайн за иконичната зелена бутилка бира. Печелившият проект ще се превърне в лимитирано издание на една от най-известните бири в света.

Идеята е съвсем проста, но заредена с огромна креативна емоция – създайте бутилка, която символизира как хората по света ще се свързват през следващите 140 години. На официалната страница на Heineken във Facebook всеки желаещ може да свали инструкциите и правилата на конкурса, като в допълнение в "комплекта" има и шаблон, върху който умовете и дизайнерските ръце могат да творят. Когато всичко изглежда, както трябва да изглежда според представите ви, запазете творението си в .jpeg формат и качете снимката в галерията на състезанието във Facebook. Но всичко не свършва дотук. В духа на глобалната комуникация, от Heineken са решили в конкурса да вземат участие само двойки, затова всеки участник трябва да открие "половинката" на дизайнерското си решение сред останалите конкуренти. Това ще рече, че вие създавате дизайна само на половината бутилка, а другата половина се крие някъде там в галерията.

Крайният срок за участие е 31 януари 2012 г. След това компетентното жури, съставено от главния дизайнер на Heineken Марк ван Итерсон, съоснователя на креативната мрежа PechaKucha Марк Дитъм и изпълнителния директор на Cool Hunting Еван Оренстен ще изберат победителите. Двамата щастливци ще видят произведенията си върху специалната лимитирана серия бира през декември 2012 г. На това му казваме бирен старт на новата година.

Готови ли сте да се впуснете в това предизвикателство? Успех!


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ