Господ избра Андроид!

09.12.2011, 16:02

Да живей!

   
 
Господ избра Андроид!

И рече Бог: да бъде Андроид. И създаде зеленото човече! Днешният ден, приятели, може спокойно да бъде запомнен като последният във "войната" между Apple и Google. От Gizmodo разбрахме, че самият Господ, чрез един от своите представители на земята – папата, избра победител в спора на притежателите на смартфони. И това е Андроид!

На Коледа, която впрочем е съвсем скоро, папа Бенедикт XVI ще запали светлините на гигантско коледно дръвче, което ще грейне върху огромен дисплей, закрепен за планински склон. Главата на Римокатолическата църква ще трябва да включи това техническо чудо на чудесата от разстояние над 200 км. И, о, небеса, Бенедикт XVI е избрал да си послужи с таблет под Андроид. За да не кажете, че нещо сме пристрастни, или пък извъртаме нещата, ще ви цитираме прес съобщението на Ватикана:

"Бенедикт XVI ще активира светлините от Апостолическия дворец на Ватикана. Той ще го направи чрез екрана на таблет Sony с операционна система Андроид, която, посредством интернет връзка, ще придвижи командата на нужното разстояние."

Разбира се, в случая няма никакво значение какъв точно модел таблет на Sony ще избере папата. Важното е, че Божията ръка ще скрол-ва и ще драг-ва по андроидски таблет, а този факт определено е огромен камък в градината на Apple. Ако сте католици и все още се колебаете каква джаджа да си вземете, май изборът ви вече е ясен.

Не знаем дали работещите в Apple са позеленели от яд, че конкурентният продукт е предпочетен пред техния. Но при всички положения трябва да очакваме ответния им удар. Дето се вика, то има толкова много религии по света, не е като да нямат избор, нали така?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ