Гениални туитове от хора, които си нямат гаджета

27.05.2016, 15:00

Не може всички да сме по двойки

   
 
Гениални туитове от хора, които си нямат гаджета

Може би инстинктивно, а може би защото имаме нужда от компания, но всички по някакъв начин си търсим гадже. Някои си намират лесно и по много пъти, а други дълго време страдат, мъчат се и не могат да открият партньор. Точно тези хора, които са по-често сингъл, решават да споделят преимуществата на безгаджие чрез Twitter.

1. Да си сам е страхотно. Може да си купиш "Дюнер порция за двама" и да си я изядеш цялата.

2. Понякога се натъжавам, че съм сингъл, но после си спомням, че и Риана си няма гадже и ставам щастлива. И после се сещам, че Риана е богата и пак се натъжавам.

3. Сега, когато съм без гадже, нямам търпение да започна да ходя по барове, да срещам нови мъже и да се преструвам, че съм обвързана.

4. Да си без гадже е страхотно, защото може да изпиеш цялото вино, да гледаш всички тъпи филми, да се тъпчеш със сладолед и да си пращаш голи снимки, без никой да те съди за това.

5. Понякога съм тъжна, защото съм сингъл, а друг път си намирам половин мъфин под дивана. Животът е въртележка, просто трябва да се возиш.

6. Понякога ми е мъчно, че съм сама, но друг път се тъпча с шоколадови бонбони и си преправям гласа като анимационен герой.

7. Най-хубавото на това, че нямам гадже е, че винаги мога да си нося любимите гащи. Най-лошото? Може би отвратителната самота.

8. Във времена на криза да си без гадже е чудесна икономическа стратегия.

9. Да си сама жена е като маратон, ама от онези маратони, в които вместо вода, ти дават вино.

10. Има някакво погрешно схващане, че хората без гаджета са тъжни и жалки. Аз съм тъжна и жалка, без значение с кого съм.

11. Двойките дължат компенсация на хората, които нямат гаджета, поради факта, че се показват на публични места.

12. Не съм избирал да съм сам, но избрах да скъсам с гаджето си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ