ГОТИНИ ЖЕНКИ! (Иначе няма да кликнете)

Говорим за жени, жени и пак жени

   
 
ГОТИНИ ЖЕНКИ! (Иначе няма да кликнете)

"Няма истински мъже, защото няма казарма!" - фраза, присъща на всички жени от всички възрасти. Ако сте от онова поколение, на което не му се е налагало да учи три висши и пет магистратури, за да избяга от нелепостта да спи с 20 мъже в едно спално помещение, вероятно ви е до болка позната.

Ами, ок. Моите адмирации към всички жени от всички възрасти и фанатичната болка да са самостоятелни, но не казармата прави мъжете мъже, а доброто възпитание. По ирония на съдбата възпитанието на мъжете идва от жените, както пише Чък Паланюк (онзи същият, по чийто роман е правен легендарният филм "Боен клуб") - "Живеем в мъжки свят, възпитаван от жени".

И не че ми пука толкова за жените и тяхното отношение към битието на нормалния човек, просто ужасно се вкисвам от несправедливото отношение. Ако още не усещате накъде бия - говоря за всички жени, които мрънкат, че няма нормални мъже, но си седят на седалките в градския транспорт и не отстъпват място на стария дядо, на когото му треперят краката.

И ако все пак някой се зачете в този текст и не се е вкиснал, че пише "Готини пички", а вътре има текст - НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА! Не казармата, а възпитанието на децата прави хората "нормални". За жалост това възпитание зависи в най-голяма степен от жените (пак казвам).

1724139

Едно обръщение:

Мили дами, не можете да очаквате казармата да поправи грешките, които вие правите с децата си. Съжалявам, но тъпият селянин си остава тъп селянин, дори след казармата, само където му пука по-малко дали ще се изкъпе и с колко мъже спи на едно място.

Няма да продължавам, защото не виждам смисъла. За заключение ще повторя: "Мъжки свят, възпитан от жени" - правете си изводите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ