Вярваме, че можем да летим!

24.11.2011, 13:38

   
 
Вярваме, че можем да летим!

Изкуството може да приема различни форми и да доведе до различни преживявания. Успешно произведение на изкуството може да отведе наблюдаващия го до една друга вселена. Без значение дали тази вселена е в дебрите на подсъзнанието ви или е част от света, за която не сте подозирали преди, или е страна на човечеството, която не сте познавали досега, изкуството разширява мирогледа ви.

В нашия случай имаме изкуство под формата на документален филм, който взема гледната точка на зрителя и я хвърля от една ужасно висока скала в Норвегия или я окачва на тънко въже, което свързва два небостъргача в Париж.

I believe I can fly (Flight of the Frenchies) е кратко документално видео на Себ Монтаз, което проследява самия Монтаз и приятелите му докато скачат с парашут и докато се опитват да ходят по въже, поставено на необичайни места. От сградите в Париж през норвежките фиорди до Алпите, този HD филм ще ви покаже невероятни гледки и ще ви сложи на първия ред, за да гледате ужасяващата игра със съдбата, която може да накара главата ви да експлодира (особено ако ви е страх от височини като нас).

Филмът е както невероятен, така и провокативен, с леката намеса на рокенрол духа, който тази група от приятели притежава. Ясно е, че връзката между тях е много силна – все пак доверяват един на друг живота си.

Адреналинът е заразителен, тъй като зрителят може да види всяка една реакция на екстремните приятели, които наричат себе си Skyliners. Всичко е заснето - как зениците им се разширяват максимално, как притаяват дъх, как се опитват да запазят баланс на хиляди метри височина и накрая скачат буквално със зрителя.

Вижте всичко това сами. Отблизо.

източник: yatzer.com

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ