Внимание: Angry Boobs!

03.08.2011, 09:43

   
 
Внимание: Angry Boobs!

След появата на играта Angry Birds от Rovio, светът стана едно по-добро място. Последва лудо производство на мърчъндайз, включващ ключодържатели, флашки, чехли, торти и какво ли още не, украсено с птички и прасета. Днес попаднахме на нов продукт, в който най-после видяхме идеалното съчетание на функционалност и оригиналност. Представяме ви Angry Boobs.

Това божествено творение е дело на американски художник. Сутиенът е изрисуван ръчно с акрилна боя, като на едната му чашка е изобразено червеното пиле - може би най-ядосаното от всички пернати, а на дясната - вечният враг, зеленото прасе. Боята е перманентна и позволява многократно пране на бельото без опасност животинките да изчезнат в небитието. Цената на уникалния продукт е 5 долара за САЩ и 10 долара за останалите страни.

Само си представете. Романтична вечеря с вашата любима. Тя е облечена в умопомрачаващо секси рокля и гледката цяла вечер ви действа като електричество. Отивате у вас, пиете вино и вече сте готови за най-приятната част от срещата. Събличате роклята и що да видите - персонажите от любимата ви игра! Само за вас! И това ако не е сбъдната мечта, не знаем какво е.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ