Влак на БДЖ се превръща в дискотека за Студентския празник

18.11.2014, 16:54

Парти-вагони ще разнасят студенти с купонджийски дух от София до Горна Оряховица

   
 
Влак на БДЖ се превръща в дискотека за Студентския празник

Крайно време е пътуването с влак на БДЖ да спре да се свързва единствено и само с негативни преживявания. Дойде моментът студените и мрачни вагони да се изпълнят със светлина, музика и хора, които се забавляват. На 6 срещу 7 декември от Централна гара София ще тръгне влак, от който два вагона ще бъдат оборудвани с всичко необходимо за едно незабравимо парти.

Организиран от Bohem's Works & Swift GAP Events, Среднощен експрес 2 "4Day Party" предлага особено любопитен начин за забавление ден преди Студентския празник. Както вече споменахме, всичко започва с един влак и едно пътуване. На 6 декември в 22:00 ч. от столичната Централна гара потегля влакът, в който ще бъдат оборудваните вагони. Музиката в тях ще преминава през най-различни стилове, а за разнообразието ѝ ще отговаря DJ, чието задължение ще бъде да забавлява гостите и да промени завинаги леко негативния нюанс в познатия на всички израз "черен влак се композира". Пътуването на влаковата композиция ще приключи на 7 декември около 3 часа след полунощ.

Но това не е всичко, уважаеми зрители, както обичат да казват телевизионните водещи. След купонджийското влаково пътуване партито продължава във Велико Търново... Но какво точно очаква родните студенти в "старата столица" и какво точно ще се случва в продължение на три дни, ще ви кажем допълнително.

Ако сте студенти и се чудите къде да изкарате празника, ви предлагаме изобщо да не се двоумите, а да се качвате на влака, заедно с още най-малко 100 купонджии. Вижте повече подробности във Facebook страницата на събитието.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ