Великан с голямо сърце

16.08.2011, 13:39

   
 
Великан с голямо сърце

Виждали ли сте някога Денис Родман да плаче? Ние не бяхме, но се случи. Този 2-метров, 100-килограмов великан се разплака няколко пъти по време на речта си по повод приемането му в "Залата на славата на баскетбола "Naismith Memorial "".

От Baller Status разбрахме, че важната церемония се е състояла на 12 август, а благодарение на видеото от паметния момент научихме, че зад цветната, татуирана, украсена с множество пиърсинги фасада на вече пенсионирания професионален баскетболист, се крие голямо сърце. Наистина изглежда доста странно и доста смешно, все пак, да видиш как този огромен мъж се просълзява и му е трудно да говори за детството си, за играта, за родителите си, за всичко което е можело да му се случи ако не бе намерил път към професионалния баскетбол.

"Не играх за пари, не играх, за да бъда известен. Това, което виждате е само илюзия, която искам да бъда – един много колоритен човек." - признава Родман през сълзи и подсмърчйки.

Той буквално разголва душата си по време на тази реч и тотално ни шокира със самопризнанията си. Обяви се за лош баща на децата си и за егоистичен син на майка си, но също така заяви, че планира това да се промени. Ами, какво да кажем? Да му мислят жените в живота на Родман.

Баскетболистът винаги е бил считан за скандална и противоречива личност в живота, ненапразно го наричат Dennis the Menace. На игрището, въпреки поведението си, винаги е бил професионалист. Кариерата му обхваща пет NBA шампионата, печелил е наградата на NBA "All-Defensive Team" седем пъти, два пъти е бил обявяван за гард на годината и е първият баскетболист в NBA, който печели пет шампионата с два различни отбора.

Напълно сме съгласни, че мястото на Денис Родман в "Залата на славата на баскетбола" е повече от заслужено. Но още не знаем да се смеем ли или да плачем, когато гледаме сърцераздирателната му реч. Ако искате и вие да се посмеете (или да поплачете) с Денис Родман – за вас е това видео. Enjoy!

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ