ВИДЕО: Феновете на Korn ще намразят новия им албум

14.11.2011, 14:52

   
 
ВИДЕО: Феновете на Korn ще намразят новия им албум

Или поне така твърди фронтменът на бандата Джонатан Дейвис, както разбираме от Digital Spy. Музикантът вероятно е на това мнение, тъй като Korn са познати на публиката като "кръстниците на ню метъла", а самите те определят новия си албум "The Path Of Totality" като дъбстеп запис. Сигурно защото е продуциран изцяло от дъбстеп артисти. В типичния си стил Дейвис казва, че изобщо не му пука какво мислят хората, особено онези, които са застинали в далечната 1994 г. или по-скоро помнят музиката на бандата само от този период.

В интерес на истината ние не се учудваме на думите на Дейвис. Първо се бяхме захванали да преброим колко пъти фигурира "the f* word" в изявлението му, но после се отказахме. Пък и ни стана ясно, че той само така си говори и дори наистина да мисли, че феновете ще намразят новия албум на бандата, изглежда този факт доста го забавлява и му харесва.

Не знаем дали ще го разочароваме, макар да не сме най-върлите фенове на Korn, които с кеф ще чакат Дейвис да ги оплюе или да хвърли нещо по тях на концерт, но слушахме и гледахме видеото на новия сингъл на Korn "Narcissistic Cannibal", и... ни хареса.

За всички мразещи Korn, новият им албум ще се появи на 5 декември.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ