ВИДЕО: Твърде много ром за капитан Джак Спароу

14.10.2011, 11:45

   
 
ВИДЕО: Твърде много ром за капитан Джак Спароу

Не можем да се сдържим просто. И да не споделим с вас видеото, с което тази сутрин се събудихме. Джони Деп доста пиян пада на улицата в Холивуд. Голяма забава. Междувременно, залитайки дава автографи на фенове, които изобщо не изглеждат притеснени от състоянието му. Гардовете му успяват да го качат в автомобила, където, едва седнал, Джони нахлупва дежурната си шапка и свежда глава надолу.

Честно казано до този момент не бяхме сигурни, че това наистина е Джони Деп. Видеото е доста неясно, около Деп има много хора и затова имахме право да се съмняваме. Но един жест от негова страна, чрез който показва дясната си ръка, ни убеди, че това без съмнение е той. Мислим така, не заради пръстените, които са неизменна част от стила му, но най-вече заради татуировката на показалеца на дясната му ръка. Тази на трите малки правоъгълника, които актьорът нарича (нещо като) "постоянни телефонни копчета".

Ние изобщо не сме смутени от това видео. И защо? Звездите също се напиват, някои дори по-често от нас. А и Деп сигурно си има достатъчно поводи за празнуване. Наскоро той бе обявен за най-печелившия актьор в Холивуд. Или пък може просто капитан Джак Спароу да е попрекалил с рома онази вечер. Каквато и да е причината, ние искаме да заявим: не само не сме разочаровани от Джони, но го харесваме още повече. Даже вече си мислим за момента, в който бихме седнали с него в бара, играейки на играта "Кой може да изпие повече". Все пак ще изчакаме няколко дни. Докато Джони изтрезнее. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 04.11.2011 | 18:59
3 Първо няма нищо лошо АКО е пиян, но единственото, което аз видях, е че оня го събори. Второ, абсолиутно по нищо не се разбира, че е той. Поне според мен дори и "уличаващата" го татуировка е доста замазана, а и кой е казал, че истинска. Дори и да е бил пиян аз винаги ще го харесвам и уважавам, но нека ясно да се вижда, че е той.
от Не е посочен | 04.11.2011 | 11:52
2 Е, кво токова!?! Напил се е човека, голяма работа!!!Милиони други се напиват, а не е новина и не ги дават по телевизията!Не разбирам !!??!!
от Не е посочен | 04.11.2011 | 01:09
1 Във филма Карибски пирати той изглеждаше постоянно подпийнал но накрая си казва"Аз никога не съм бил пиян".така че и тук може да е така.ХАХАХА
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ