ВИДЕО: Руски метъл и мотори

07.10.2011, 12:30

   
 
ВИДЕО: Руски метъл и мотори

Моторите са готини. Метъл групите са готини. Но метъл група върху мотор е нещо неописуемо яко. Видеото, което от вчера привлича нашето вниманието, ще ви запознае (макар и за кратко) с трима руски младежи, които най-спокойно си се придвижват из широките друмища на Москва. Интересното е, че го правят върху мотор. Дотук - нищо чак толкова необичайно. Да, но освен момчето, което управлява мотора, другите две са се заели да го развличат с китарни рифове и барабани. Да, правилно сте разбрали - върху мотора е разположен комплект барабани заедно с барабаниста, усилватели и едни китарист. Тримата се носят по московските улици, изпълнявайки любими парчета и очевидно давайки добро настроение на всички останали пътници. Не е ясно защо го правят, но ние им пожелаваме да са здрави и да продължават все така.

Нямаше как тези трима ентусиасти да не ни напомнят на едни наши любими идиоти - момчетата от Jackass. Даже един от последните им видео клипове, които гледахме, включваше именно подобни каскади. Музикални инструменти, усилватели и какво ли не беше закрепвано и заковавано върху скейтбордове. Сглобените "превозни средства" бяха обяздвани от Джони Ноксвил и придворните му. Най-често цялата конструкция се разпадаше и смеейки се, каскадьорите се пребиваха точно така, както всеки очаква от тях.

Пожелаваме на тези руски мотористи-музиканти да се развиват в своята насока. Чакаме ги в България на някой мото събор, където със сигурност ще бъдат посрещнати радушно.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ