ВИДЕО: Новият клип на Duran Duran - твърде мръснишки

08.12.2011, 09:40

   
 
ВИДЕО: Новият клип на Duran Duran  - твърде мръснишки

Е, как може такова нещо! Ние сме потресени. Не че Duran Duran са ни най-любимата банда на света, но се чудим може ли да твърдят – от музикални канали като MTV и VH1, че едно видео е твърде мръснишко, твърде секси.

Като се съберат в "Girl Panic" Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Ева Херцигова, Хелена Кристенсен и Ясмин Ле Бон, те какво искат да е?! Освен секси. Но това е положението - клипът на Duran Duran е забранен и няма да се излъчва по музикалните канали, докато режисьорът не ореже видеото. За момчетата от бандата това не е прецедент. Техен клип - "Girls On Film" беше забранен от MTV и преди 30 години, заради сцената с момичета, голи до кръста, борещи се в калта.

Наистина не можем да ги разберем тези хора от музикалните телевизии. Значи пускат видео на Джъстин Бийбър, а той трябва да бъде забранен за твърде лигав и нелицеприятен образ, пускат видео на Ke$ha, която е една истинска страстоубийца, да не говорим за клиповете на Лейди Гага, които са все едно снимачен екип е прекарал цял ден в психо диспансер, но видеото с манекенки на Duran Duran било твърде сексуално.

Ние пък мислим, че няма понятие като твърде секси, затова ще си гледаме клипа с яките мадами и нека ни е зле. Само да ви кажем, че това видео е истинско тържество за мъжките сетива. Гледаме и не вярваме на очите си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 16.01.2012 | 14:06
1 и това ако наричате мръснишки клип...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ