ВИДЕО: Мокри забавления

08.09.2011, 10:47

Доста яко!

   
 
ВИДЕО: Мокри забавления

Каквото и да ви говорят, знайте, че всеки човек има нужда от забавление. Колкото и да ви натякват, че трябва да сте сериозни, колкото и да ви обясняват, че от работата зависи целият ви живот, не забравяйте, че ако не се забавлявате, най-вероятно ще умрете от скука.

Тези мисли ни споходиха след като видяхме страхотното видео от поставянето на рекорда за най-мащабен бой с водни балони. Клипчето е със супер динамичен монтаж и ни накара да съжаляваме, че изобщо не сме разбрали за организирането на това мероприятие и следователно не сме присъствали на него.

Добрата идея дошла от университета в Кентъки, където студентите се събрали и решили, че е време на бъдат записани в книгата на рекордите на Гинес с най-мощния бой с водни балони в света. В началото на месец септември миналата година 4 000 ентусиасти се биха с общо 120 000 балона и така се опитаха да покорят върха на рекордите. Преди няколко дена обаче този опит бе направо отнесен от нашите хора. Те са хвърлили общо 175 141 балона, а в събитието са участвали общо 8 957 човека.

Сами ще се убедите от видеото, че е имало изключително сериозна подготовка за лудницата, която е приключила за не повече от десет минути. Другото, което със сигурност ще видите е, че всички замесени се забавляват изключително, а също така се и освежават. Мда, може би именно това е решението за кратко, но запомнящо се излизане от ежедневието.

 

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ