ВИДЕО: Любовта между Apple и Android ще пребъде

03.10.2011, 10:22

   
 
ВИДЕО: Любовта между Apple и Android ще пребъде

Не знаем за вас, но около нас отдавна зрее конфликт между притежателите на iPhone-и и телефони под Android. Разбира се, до сериозни битки не се е стигало, но реплики като "Гнусни зелени човечета!" и "Яжте си огризките!" редовно се разменят в пространството. Ние тук не откриваме топлата вода, защото подобни "войни" се водят по целия свят. И винаги когато има конфликт, отнякъде се появяват едни други хора, които искат да разрешат всеки проблем с любов и положително мислене.

Въпреки че е реклама на Swiss Broadcasting Corporation, видеото, което можете да видите в края на текста, е забавно, точно защото представя как би могъл да се развие конфликтът между Apple и Google. Началото, разбира се, се дава от тежката артилерия - армията на Android се нарежда срещу злобните iPhone-и. Напрежението се усеща във въздуха и най-малката грешна крачка може да бъде причина за избухването на смартфон война. Битката започва, но в разгара ѝ едно зелено човече и един iPhone откриват, че изобщо не се мразят, а даже май се харесват по по-различен начин.

Зрителите са пренесени през няколко до болка познати филмови сцени, за да се обрисува бъдещата прекрасна любов и чисти взаимоотношения между довчерашните врагове. Всички са щастливи и са "изгладили противоречията", но някъде там един друг смартфон е тъжен и самотен. Кой точно - вижте сами.

Видеото ни забавлява основно с две неща. От една страна цялата тази "love story" между двете най-актуални мобилни операционни системи е много добре измислена, макар и да е невъзможна. От друга - още първите кадри се заиграват с известни филми, които са представители на почти всички жанрове. Гледайте сами видеото и се опитайте да "разчетете" всяка сцена.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 04.10.2011 | 16:06
1 Тя, между-устройствената любов, ни е позната още от Уол-и :P
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ