ВИДЕО: Куп топмодели, Duran, Duran и много сексапил

10.11.2011, 10:45

Олеле!

   
 
ВИДЕО: Куп топмодели, Duran, Duran и много сексапил

И ние като всички мъже си имаме любими манекенки. Ако трябва да сме честни, харесваме почти всяка дефилираща красавица, но някакси трудно можем да се откъснем от топмоделите на 90-те години. И сега, когато ги видяхме събрани на едно място, в комбинация с една доста симпатична песен на Duran Duran, направо си глътнахме езиците.

В близо 10-минутното видео виждаме Наоми Кембъл, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Синди Крауфорд и Ясмин Ле Бон (лигите си текат ли текат). Те влизат в образите на членовете на групата и го правят толкова секси, че днес ги гледаме вече за трети път.

Още в началото става явно къде е заснето видеото – в Лондон, в хотел "Савой". Сюжетът проследява един ден от типичния за групите живот, изпълнен с красиви жени, алкохол, безкрайни купони, безразлични хотелски служители, много журналисти и интервюта. Режисьор на видеото, което ще откриете в края на текста, е Йонас Акерлунд.

Не знаем за вас, но на нас комбинацията от дяволски секси жени и добра музика ни кара да настръхваме (на едно определено място, най-вече). А допълнителните пикантерии, заснети и перфектно монтирани в клипа, направо разбиват на парчета цялото ни благоприличие, което си носим на работното място. Клипът доведе в главата ни мисли за дълги нощи на прегрешения с алкохол и много, много красиви жени. Спираме с излишните приказки и ви оставяме да видите вечните топмодели, поузрели, но в никакъв случай овехтели (ох, Евааа).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ