ВИДЕО: И**си змията 2: Семейният автомобил

04.08.2011, 12:52

   
 
ВИДЕО: И**си змията 2: Семейният автомобил

Сигурен съм, че в съзнанието ви ясно се е отпечатало клипчето със змията от зимата на 2009г, в което банда русенци изпадат в еуфория заради едно продълговато влечуго, което умело е пропълзяло до предното стъкло на техния камион/автобус.

"И**си змията! И**си мамата!" стана супер хит в родното интернет пространство и буквално за дни превзе всички класации, като дори направи своя телевизионен дебют в "Господари на ефира". Видеото донесе много популярност на неговите създатели и не толкова на змията, която след няколкоминутно лашкане върху чистачките на возилото бе изстреляна върху асфалта.

Клипчето вече не е толкова популярно, но възклицанието "И**си змията!" сме си го запазили и го ползваме честичко, в случаи, в които искаме да изразим силно удивление, а не ни се ползва класическото "И**си мамата!"

Наскоро обаче попаднахме на друго видео, което за секунди възроди яркия спомен за "русенците в Америка". Във въпросния клип американско семейство също се забавляват с едно змийче, което по стечение на обстоятелствата се е оказало върху предното стъкло на колата им.

Мъжът в колата е оператор, докато съпругата му управлява превозното средство и коментира, а на заден фон се чува, предполагам, тяхното дете, което също изразява възхищението си от влечугото. Американците са малко по-хуманни от нашенците и не прибягват до употребата на чистачките, за да разкарат змията, а културно ѝ позволяват сама да се метне под колелата.

Благодарение на "И**си змията!" и това клипче, записите със змии придобиват все повече популярност и смятам, че съвсем скоро ще ги виждаме толкова често, колкото тези с котки, кучета или бебета.

"И**си змията!"

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 04.08.2011 | 13:29
1 Е за т'ва няма да им стъпим на американците... само няк'ви влечуги!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ