ВИДЕО: Защото така казва производителят!

23.12.2011, 09:15

   
 
ВИДЕО: Защото така казва производителят!

Искаме да започнем с това, че понякога в сайта ви показваме забавни неща, които обаче по никаква причина не трябва да изпробвате. Или поне не в неконтролирана среда. И тук, верни на себе си, ще ви покажем един такъв забавен случай.

Добре де, да си признаем няма нищо смешно от една страна, но от друга знаем, че човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го причини.

Видеото, което сме подбрали, показва несъмнено човешката глупост в цялата ѝ красота. Та значи, да си купиш Ford Mustang е прекрасно. Пожелаваме го на всичките ни читатели, които са фенове на модела. Но (винаги има едно "но") много добре трябва да знаете за какво точно си го купувате. Знаем, че всички сме "родени състезатели", но този спортен дух си има своята цена. Това, което се опитваме да кажем е, че не може да се опитвате да изцедите от пиле мляко, сиреч, може да притежавате Мустанг, но не очаквайте от него чудеса.

Колко точно може да бъде глупав човек, за да махне ограничителя на двигателя? Явно има и такива хора, които се смятат за по-умни от инженерите (типично българска черта), и правят такива корекции по машината си. Е, сега от много хитруване, да му е честито!

Източник: Autoblog

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 23.12.2011 | 16:39
2 Глупостта е най-вече ваша, защото пишете за неща от който очевидно нямате никакво понятие.
от Не е посочен | 23.12.2011 | 10:04
1 Проблема не е в ограничителя, а в самия производител. На германските автомобили може също да им се маха ограничителят на скоростта, но те не се чупят при високи скорости за разлика от американските коли, които са просто продукт в лъскава опаковка.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ