ВИДЕО: Застреляй Хелоуин!

27.10.2012, 10:25

   
 
ВИДЕО: Застреляй Хелоуин!

Няма да ни омръзне да повтаряме, че ние на тоя празник Хелоуин хич, ама хич не му се кефим. Нещо не ни легна на сърце и това си е. Но понеже сме готини пичове, гледаме да не дискриминираме хората по това какви неща празнуват. И затова решихме днес да поговорим за този така наречен празник.

Хелоуин се случва вечерта на 31-ви октомври срещу 1 ноември. Хората навличат костюми и турват маски, палят свещи и се гаврят с плодовите зеленчуци - тиквите. Ама като казваме гаврят, разбирайте буквално думата. Как ли не ги дупчат, режат, разполовяват - изверги. Нямат никакво чувство за жал и милост. Поредното доказателство, че хората, които празнуват Хелоуин са жестоки, е видеото, което ще ви покажем днес.

В него освен човек и тиква, главна роля има и един пистолет. Оръжие, дами и господа. Оръжие срещу беззащитна тиква. Предупреждаваме, че клипът не е за хора със слаби сърца и за вегетарианци.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 29.10.2012 | 07:53
2 Дядката явно е голям фен както на американския празник Хелоуин, така и на стрелбата като цяло. Много добре се справя с оръжие в ръка - трябва да му се пирзнае!
от Не е посочен | 29.10.2012 | 07:39
1 Много различен поглед върху празника и върху идеята какво точно можем да направим с една издългана тиква, която сякаш ни гледа с човешко лице :)))
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ