ВИДЕО: Женоукротителят идва на помощ

   
 

Просто нямаше как да не споделя това видео с вас. То по същество е реклама на неизвестна за мен бира, но това няма никакво значение. Важна е гениалността му. Сюжетът е повече от прост и е стар като света. Мъжът е отишъл в бара с жена си, видял се е с момчетата и пийнал една бира. Нещата вече започват да става забавни, хората се развеселяват, с две думи – очертава се приятна вечер. Изведнъж обаче жената, може и да е му приятелка, придобива изражението на директор на концентрационен лагер, свива устни и казва "хайде си ходим". Мъжът се опитва да измоли още една бира, но няма смисъл, тя е твърда като стомана. Иска да си тръгва и това е. Той знае, че, ако се опълчи и остане да за още едно, тя ще му трие сол на главата поне една седмица. Затова с походка на каторжник тръгва към врата. В очите на приятелите му се чете само страх от харпията, но съжаление и горчивина, че това момче е отишло така зян.

На врата обаче се случва чудо. Появява се женоукротителят и препречва врата с вещината на човек, който знае как да се бори със зверове. Жената прави плах опит да го надвие, но е напълно излишно. Женоукротителят прошепва няколко уверени думи, махва спокойно с ръка и волята на усойницата е пречупена. Тя вече е по-блага от мед и предлага на мъжа си да остане за още една бира, а тя щяла иде да си поговори с Рейчъл. Женоукротителят си е свършил работата и напуска заведението също толкова мистериозно, колко се е появил. Гениално!

Представете си само какво би станало, ако прерията наистина роди такъв мъжага, такъв спасител на мъжкото съсловие. Човек, който винаги да се притичва на помощ в най-тежкия момент, когато искаме да изпием още една бира, да догледаме мача, да не ходим у майка ѝ, майка ѝ да не идва у нас или просто да излезем с момчета, но Тя не дава. Да влезе в стаята, да ѝ скръцне със зъби и тя да отстъпи. Представяте ли си, колко чудесно място за живеене щеше да е Земята тогава, а? 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 18.08.2012 | 18:22
1 Успех! :)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ