ВИДЕО: Да ти спрат мача на най-интересното

08.02.2012, 14:09

Що за садизъм?!

   
 
ВИДЕО: Да ти спрат мача на най-интересното

Всички сме преживявали моменти, в които си гледаме мача, пием си бирата и тотално сме потънали във футболното вълнение, когато пред телевизора минава наш роднина, приятел или просто непознат човек. Естествено, дразним се. Още повече се дразним, ако някой застане точно на пътя на погледа ни и закрие картината, а на нея се случва нещо особено вълнуващо. Да, ужасно е, но се оказва, че това не е най-страшното, което може да ни се случи докато гледаме мач.

Най-лошото се казва Джими Кимел, чиято дума е заповед за неговите зрители. През декември миналата година телевизионният водещ призова своите зрители да дадат на децата си по-рано подаръци за Коледа, но условието бе подаръците да са гадни. И всичко да бъде заснето и изпратено в предаването. В резултат стотици деца получиха картофи, сирене, гъби за миене на чинии и други подобни "изненадки". Предложението на Кимел се беше превърнало в интересен експеримент, който ни накара да се смеем с глас.

Кимел понеже е умен пич, веднага използва първия възможен момент да повтори експеримента си като за целта избра Super Bowl, който е най-гледаното спортно събитие в САЩ. Този път условието на задачата бе следното: Трябва да снимате докато компанията, съпругът, приятелката, децата или който и да е около вас гледа мача. Щом видите, че моментът е напрегнат, трябва да изключите телевизора. Реакцията на гледащите е чиста, неподправена и трудно може да бъде режисирана. Затова е и толкова забавна.

Ние, въпреки че чудесно разбираме нещастието на "жертвите" на Джими Кимел, се скъсахме да се хилим на компилацията, която неговият екип е направил. Вижте я и вие.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 08.02.2012 | 14:16
1 хахахахааххаххахаахха яко! реакциите са уникални
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ