ВИДЕО: Времето на Black Country Communion

29.09.2011, 14:04

   
 
ВИДЕО: Времето на Black Country Communion

Не знаем дали сте фенове на Black Country Communion. Съвсем не е задължително. Не знам също дали е заради гласа и китарата на Глен Хюз обаче аз започвам да им се кефя все повече и повече.

Разбира се, открих ги с парчето им "Man In The Middle” и то преди няколко месеца. После с облекчение научих, че не съм чак толкова закъсняла, защото бандата се е сформирала през миналата година. Тя няма нужда от кой знае какво представяне, защото в състава ѝ влизат Глен Хюз, Джейсън Бонам, Дерек Шериниън и Джо Бонамаса – все музиканти със солидно минало и постижения в музиката, които са били част от незабравими банди.

По принцип изобщо не си падам по супергрупите, но тези момчета наистина "цепят мрака". Вече имат два издадени албума - "Black Country” и "2", а скоро приключи и лятното им европейско турне. За тези от нас, които не сме били на нито един техен концерт, ще е тръпка да видим поне DVD-то от турнето, което можем да очакваме на 24 октомври.

Дотогава можем да гледаме трейлъра към него и да чуем парчето "Song of Yesterday”, което свободно може да се даунлоудва от сайта им.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ