ВИДЕО: 30 години Metallica

14.12.2011, 15:05

   
 
ВИДЕО: 30 години Metallica

Div-аците от Metallica избраха най-подходящия начин да отпразнуват 30 години музикална кариера. Миналата седмица момчетата от бандата направиха четири концерта в родния си Сан Франциско. Там Metallica са свирили с гост музиканти от банди като Black Sabbath, Judas Priest, Faith No More, както и с бившия член на групата и настоящ вокалист на Megadeth Дейв Мъстейн.

По повод 30-тата им годишнина тази седмица излиза и новият албум на бандата, макар и само с четири парчета. Както разбрахме от Contactmusic, той се казва "Beyond Magnetic" и в него са включени песните "Hate Train", "Just a Bullet Away", "Hell and Back" и "Rebel of Babylon", записани от бандата по време на сесиите за албума им "Death Magnetic" от 2008 г.

И ние сме фенове на Metallica, и ние се радваме за тях. За съжаление, заради мъглата, не заради нещо друго, не успяхме да литнем до Сан Франциско, за да станем част от шоуто, но добре че има видео в YouTube, което доста добре пресъздава атмосферата и ни прави съпричастни към празника на една от (поне според нас) най-великите банди в света.

Ето това се казва яка жица:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ