В социалните мрежи молят двойника на Путин спешно да отслабне

08.12.2016, 13:30

Хапва си човекът, зима е...

   
 
В социалните мрежи молят двойника на Путин спешно да отслабне

В руските социални мрежи от няколко дни се обсъжда физическото състояние на един от двойниците на Путин. Знаете, великият руски вожд не може да огрее навсякъде, за това му трябват хора, които да приличат на него. Само където един от тях е решил да си хапне стабилно по празниците. Снимките, които виждате са направени в интервал от 6 дни. На първата снимка е ментака, а на другата оригиналният Путин.

Очевидно, че руският президент има приоритети, защото на концерта на националната руска телевизия КВН в Кремъл, е пратил пълничкия си заместник, а няколко дни по-късно се появява лично той с реч на федералното събрание.

1818860

1818859

Има и едно различно мнение: Путин активно използва различни козметични услуги. Възможно е на юбилея на телевизия КВН просто да се е напраскал с ботокс и да се е подул. Ние не вярваме на тези твърдения, а ще посъветваме шишкото, ако иска да си запази работата, да вземе да отслабне. А може просто да му е писнало да се представя за човека, за чиято глава се предлагат повече пари от бюджета на България и просто да вкара малко разлики. Един вид: "Пичове, аз не съм Путин, само замествам.".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ