България посреща Black Label Society за втори път!

25.11.2014, 11:03

Ще слушаме Зак Уайлд и компания на 26 юли 2015 г. в зала "Универсиада"

   
 
България посреща Black Label Society за втори път!

Отсега си освобождавайте датата 26 юли догодина, защото тогава ще се състои дълго чаканото повторно гостуване на Black Label Society. Зала "Универсиада" в столицата ще бъде мястото, на което всички фенове на тежката музика ще могат да гледат и слушат екс-китариста на Ози Озбърн Зак Уайлд (който бе у нас за събитието Metal All Stars) и култовите членове на бандата.

Организатор на титаничния концерт е Loud Concerts, а билетите се пускат в продажба още днес в мрежата на Eventim и при партньорите им в цялата страна. Важно за всички фенове на хеви музиката е, че първите 50 билета ще бъдат на промоционална цена от 40 лв., следващите ще се продават по 45 лв., а в деня на концерта, както и пред самата зала "Универсиада", ще можете да си вземете пропуск за 50 лв.

Black Label Society имат девет студийни албума, а първата им изява на българска почва ще промотира излезлия по-рано тази година "Catacombs of the Black Vatican". Впрочем, турнето на групата вече е в разгара си. Преди да стъпят в Европа, членовете на бандата ще минат през Канада и САЩ.

Още отсега е ясно едно - лятото на 2015 г. ще предостави на феновете на тежката музика възможността да видят групи, отдавна посещавали България или такива, които досега не са стъпвали у нас. Black Label Society е една от първите. На 26 юли догодина ще можем да гледаме и слушаме Zakk Wylde, John DeServio (бас, бек вокали), Jeff Fabb (ударни), Dario Lorina (бек вокали, ритъм китара).

Ще се видим там! \m/

1441015

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ